ZakenNet Event 2015

Een grote groep ondernemende ondernemers kwam woensdag 14 oktober bij elkaar in de Evenementenhal in Hardenberg. Het waren allen leden van een ZakenNet-afdeling in de regio plus enkele gasten. ZakenNet heeft afdelingen in Hardenberg, Coevorden, Almelo en Ommen. De leden komen wekelijks rond 7.00 uur ’s morgens bij elkaar om elkaars netwerk te vergroten, vertrouwen in elkaar te krijgen en uiteindelijk omzet voor zichzelf en anderen te genereren. Er was een interessant en gevarieerd programma voor de leden samengesteld. Ze konden deelnemen aan verschillend seminars, die vooral als onderwerp hadden hoe je je tijd beter kunt benutten, prioriteiten stellen, en hoe je succesvol wordt in zakendoen door je open te stellen en de verbinding met de klant te zoeken.
Verschillende coaches, Erik Swabedissen, Erik Pasveer en Sjors Vinke gaven ieder op hun eigen manier de deelnemers aan de seminars stof tot nadenken.

Na de ochtendseminars konden twee vertegenwoordigers van de Stichting Jelte een cheque in ontvangst nemen, aangeboden door ZakenNet Nederland. Stichting Jelte, gevestigd in Biddinghuizen, houdt zich bezig met revalidatie van kinderen met een hersenbeschadiging. Vanzelfsprekend waren de dames Cindy en Nelleke blij met het bedrag en met het feit dat er aandacht aan het werk van hun stichting werd besteed. Na de lunch werd er onder leiding van Eric van Asten een spel gespeeld met betrekking tot zoekvragen. Hoe stel je de juiste zoekvraag en krijg je het beste antwoord. Daarna was het de beurt aan gastspreker (alweer een) Erik, Mathlener dit keer, om de aanwezigen te laten ervaren hoe er niet met klanten moet worden omgegaan. Al met al weer een geslaagde en leerzame dag met veel netwerkmomenten voor de leden van de verschillende ZakenNet-afdelingen.